Anmälda lag:

0

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Varje år drabbas runt 300 barn av cancer i Sverige. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent. Men vi vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva och kunna leva ett friskt liv. För att nå dit har vi bestämt oss för att vara med och stödja Barncancerfondens verksamhet – det är vi stolta över!

Vi har i dagarna ingått ett samarbete med Barncancerfonden och kommer att skänka 50 kr per lag som anmäler sig till ArosCupen 2020 men vi vill ju också att våra medlemmar och våra samarbetspartners också är med och bidrar till detta viktiga ändamål så därför har vi startat en insamling som kommer sträcka sig över 2020.

Barncancerfonden har tagit fram en QR kod åt vår insamling som vi kommer sätta upp vid kiosken, kansliet och använda på våra sociala medier under året.

Om ni väljer att bidra till denna insamling under året så scannar ni QR koden (QR koden på bilden kan ni scanna) och swishar valfritt belopp, alla bidrag uppskattas stora som små till detta ändamål.

Skrivet

2020-01-23