Ungdomscup för flickor och pojkar sedan 1978

Till AnmälanTill Anmälan

Vanliga frågor

På den här sidan hittar du de vanligaste frågorna vi får, samt svaren. Om din fråga inte besvaras här går det bra att maila oss via kontaktformuläret med din fråga.

Hur mycket är anmälningsavgiften för laget?
Anmälningsavgiften är olika beroende på vilken tävlingsklass ni vill anmäla er i. Viktigt att betalning sker före den 2 maj, anmälan är inte giltig förrän betalning är gjord i tid! En sammanställning av alla anmälningsavgifter för lagen hittar ni här!

Hur mycket är deltagaravgiften?
Deltagaravgifterna är olika beroende på om lagen beställer övernattning i våra förläggningar och/eller äter i våra bespisningar och/eller använder cupens egna busslinjer. En sammanställning av alla avgifter hittar ni här!

Får man använda överåriga spelare?
Dispens för överårig spelare medges enligt följande:
11-manna: Generell åldersdispens för högst två 1-årsöveråriga spelare per match. Gäller ej klasserna P14/15, P16/17, P18/19 och  F15/16.
9-manna: Generell åldersdispens för högst en 1-årsöverårig spelare per match.
7-manna: Generell åldersdispens för högst en 1-årsöverårig spelare per match.
5-manna: Generell åldersdispens för högst en 1-årsöverårig spelare per match.

När är spelschemat klart?
Matchprogrammet presenteras ca 10 dagar före cupstart på vår hemsida under fliken PROGRAM/SPELSCHEMA, länk här. Förseningar kan ske pga av sena avhopp. Vi skickar mail till samtliga ledare när matchprogrammet är klart.

När får vi veta vilken skola vi ska bo på?
Placeringen av lag på skolor sker efter att spelschemat spikats för att få boendet så nära spelområden som möjligt. Vilken skola ert lag ska bo på presenteras i samband med att spelschemat publiceras. Vilken skola ni skall bo på hittar ni under PROGRAM/ANMÄLDA LAG BOENDE, länk här.

Hur lägger vi till en deltagare eller tar bort en deltagare?
Ledaren som har fått inloggningsuppgifter kan logga in på My Team och där lägga till eller ta bort antalet deltagare.

Var äter vi?
Frukost, lunch och middag serveras på den skola man bor, eller på en skola i dess närhet. Lag som bor på hotell blir hänvisade till en skola de skall äta på under gruppspelet.
Öppettider är för Frukost: 06.00 – 09.00, Lunch: 11.00 – 15.00 och Middag: 17.00 – 21.00.
Menyn är anpassad efter ungdomar och presenteras på hemsidan samt i cupprogrammet, länk här. Ingen maträtt innehåller fläskkött.
För deltagare som behöver specialkost ska detta anmälas senast den 11 juni på följande länk.
Extra matbiljetter för spelare/ledare/familjemedlemmar finns att köpa i kioskerna på skolorna. Pris: frukost 30:-, lunch och middag 75:-.

Hur tar vi oss till olika spelområden under cupen? 
ArosCupen erbjuder, mot särskild avgift på 100 kr/person, egna busslinjer som går mellan skolförläggningar och spelplaner för lag som inte har egna transportmedel under turneringen. Varje deltagare erhåller också ett CUP-band som visas upp chauffören för fri resa med stadsbussarna i Västerås under hela cupen.