Ungdomscup för flickor och pojkar sedan 1978

Anmälan stänger 15 aprilTill Anmälan

Nöjen

Utöver fotboll erbjuder vi under ArosCupen en rad nöjen och andra aktiviteter för att alla ska få en positiv helhet av dagarna i Västerås.

Programmet för 2019 är inte klart, nedan ser ni 2018 års program.

Disco

ArosCupen firar 40 år 2018 och det tycker vi är något speciellt och som vi vill fira extra. I år blir det stort ArosCupen disco på fredagen och i anslutning till detta kommer en ledarträff med mat och föreläsning erbjudas.

Skilltwins klara till 40 års jubileet 2018

ArosCupen har gjort klart med Skilltwins inför 40 års jubileet. Skilltwins kommer att uppträda och åka runt på olika spelplatser och ha uppvisningar. Ta gärna del av Skilltwins i länken nedan.
BEST OF SKILLTWINS (Futsal/Freestyle/Panna/Trickshot/Tricks) ★ NEXT LEVEL FOOTBALL/SOCCER

Bumperballs och Lasergame

ICE gästar Aroscupen med bl a Bumperballs, Lasergame och hoppborgar. De kommer att finnas på Hamre IP med aktiviteter. Klicka här!

Lögarängsbadet

Fritt bad för cupdeltagare inne på Lögarängsbadet som har simbassänger både ute och inne. Läs mer här! Karta här.

Löga Strand

I direkt anslutning till Lögarängsbadet har staden öppnat ett nytt öppet friluftsbad. Där finns en sandstrand med palmer, volleybollplaner, soldäck och bad i Mälaren. Läs mer här!

Prison Island

Prison Island har nu slagit upp fängelseportarna till en ny anläggning i Gallerian på Kopparbergsvägen 13 i Västerås. Det är gamla biograflokaler i källaren som har byggts om till Västerås häftigaste fängelse. På Prison Island i Gallerian finns det ett helt nytt Prison Island med nya spännande celler och ett nybyggt Lasergame. Allt med senaste tekniken och spännande design. Vågar du anta utmaningen?! Klicka här!

Kokpunkten

Vi har tecknat avtal med actionsbadet Kokpunkten om rabatterade priser för deltagare i årets ArosCup. Läs mer här!
Upplev Sveriges första actionbad: Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin.

Sightseeing i Mälarstaden Västerås

Ett annat alternativ. Besök Västerås stads turistinformation för att ta del av utbudet!

Västerås Cityfestival

Besök Cityfestivalen med massor av underhållning av kända artister, nöjesfält, knallar m.m. pågår under ArosCupen 2018.