Ungdomscup för flickor och pojkar sedan 1978

Spelschema uteTill Spelschema

Nöjen

Utöver fotboll erbjuder vi under ArosCupen en rad nöjen och andra aktiviteter för att alla ska få en positiv helhet av dagarna i Västerås.

Disco

ArosCupen Disco återkommer som vanligt på fredagskvällen i Bombardier.

Skilltwins åter 2019

ArosCupen har gjort klart med Skilltwins. Skilltwins kommer att uppträda och åka runt på olika spelplatser och ha uppvisningar. Ta gärna del av Skilltwins i länken nedan.
BEST OF SKILLTWINS (Futsal/Freestyle/Panna/Trickshot/Tricks) ★ NEXT LEVEL FOOTBALL/SOCCER

Bumperballs och Lasergame

ICE gästar Aroscupen med bl a Bumperballs, Lasergame och hoppborgar. De kommer att finnas på Hamre IP med aktiviteter. Klicka här!

Lögarängsbadet

Fritt bad för cupdeltagare inne på Lögarängsbadet. Läs mer här! Karta här.

Löga Strand

I direkt anslutning till Lögarängsbadet har staden öppnat ett nytt öppet friluftsbad. Där finns en sandstrand med palmer, volleybollplaner, soldäck och bad i Mälaren. Läs mer här!

Prison Island

Prison Island har nu slagit upp fängelseportarna till en ny anläggning i Gallerian på Kopparbergsvägen 13 i Västerås. Det är gamla biograflokaler i källaren som har byggts om till Västerås häftigaste fängelse. På Prison Island i Gallerian finns det ett helt nytt Prison Island med nya spännande celler och ett nybyggt Lasergame. Allt med senaste tekniken och spännande design. Vågar du anta utmaningen?! Klicka här!

Kokpunkten

Vi har tecknat avtal med actionsbadet Kokpunkten om rabatterade priser för deltagare i årets ArosCup. Läs mer här!
Upplev Sveriges första actionbad: Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin.

Upplev Västerås Mälarstaden

Besök Västerås stads officiella turistsida Visit Västerås  för att få inspiration och tips om vad som finns att se och göra!

Västerås Cityfestival

Besök Cityfestivalen med massor av underhållning av kända artister, nöjesfält, knallar m.m. pågår under ArosCupen.