Ungdomscup för flickor och pojkar sedan 1978

Spelschema uteTill Spelschema

Boende på skolan

Deltagande lag inkvarteras i skolsalar eller gymnastiklokaler. Skolsalarna rymmer mellan 15-20 personer med “normala” (90×200) liggunderlag. På senare tid har det blivit populärt med uppblåsbara breda “sängar”. De tar betydligt större utrymme och det blir så trångt att salen inte räcker till. Att lösa dessa problem på plats under cupen går inte!
Medtag liggunderlag, och undvik de bredaste sorterna för er egen trevnad!

Inkvartering på skolorna kan ske från torsdag 29 juni kl 09.00 för 11 och 9-manna lag och efter kl 16.00 för 7-manna lag. Extra övernattning, före eller efter cupen, kan erhållas mot 300 kr person/natt i tilläggskostnad.

Mat för boende på skola

Bor du på skola så har du även tillgång till mat, den serveras antingen på den skola du bor eller en närliggande skola. Följande måltider ingår om du väljer att betala deltagaravgiften med mat och boende inkluderat.

För 7-manna:

– Torsdag: Middag.
– Fredag-lördag: Frukost, lunch och middag.
– Söndag: Frukost och lunch.

För 11-, 9-manna:

– Torsdag: Lunch och middag.
– Fredag-lördag: Frukost, lunch och middag.
– Söndag: Frukost och lunch.
Samtliga finallag i A- och B-slutspel erhåller mat efter sin final på söndag! Lunch äts på skolrestauranger fram till 15.00 och middagskuponger delas ut till de senare matcherna. 

På varje förläggning sker försäljning av extra deltagarband och måltidsbiljetter.

Boende på hotell

Vill du bo lite lyxigare så har ArosCupen samarbete med några av hotellen i Västerås som kan erbjuda specialpriser under turneringen. Detta alternativ ses som eget boende och har därmed inte någon mat inkluderat i deltagaravgiften, ArosCupens busslinjer går inte till/från hotellen.

Scandic hotell,               +46(0)21 – 495 58 00
Hotell Esplanade,          +46(0)21 – 10 12 00
First Hotel Plaza,           +46(0)21 – 10 10 10

Transporter

Lokalbuss

Med deltagarbeviset kan du resa gratis med Västmanlands Läns lokaltrafik.

ArosCupens busslinje

De lag som bor på skolor kan även köpa tillträde till ArosCupens egna busslinje som kör mellan skolor och spelområden. Har man gjort detta tillval och man inkommer med tåg till Västerås C ingår det även transport station – förläggning vid ankomst och avfärd. Bussbeställningen görs i samband med din anmälan till turneringen.

Buss för hämtning flyg och båt

Lag som anländer med flyg till Arlanda eller Skavsta, eller med båt till Stockholm eller Nynäshamn kan hämtas med buss via ArosCupens försorg mot en avgift på 350 kronor per person. Meddela önskemål om hämtning i god tid då detta betalas tillsammans med deltagaravgiften, ange då ankomsttid och avresetid.