Ungdomscup för flickor och pojkar sedan 1978

Spelschema uteTill Spelschema

Anmälan

Anmälan görs här via ProCup.

I samband med din anmälan så får du ett mail med inloggningsuppgifter till My team. Det är viktigt att du sparar dina inloggningsuppgifter för de ska du använda i all kommunikation med oss i ArosCupen. Anmälan är öppen fram till den 18 april och det är inte förrän du har betalt din anmälningsavgift som din anmälan är godkänd och klar.

I my team kan du sedan göra uppdateringar och extrabeställningar (t.ex gästkort, mm) som du önskar för att sedan godkänna dina val. Då skickas det ut en andra faktura med deltagaravgiften, den ska senast vara betalt den 2 maj.

Finska lag kan även göra sin anmälan via SAARIKOSKI TRAVELS saarikoski-logoArosCupin virallinen matkanjärjestäjä

Avgifter

Avgiften är uppdelad i en anmälningsavgift samt en deltagaravgift, anmälningsavgiften gäller för samtliga lag och beror på den klass man anmäler sig till. Deltagaravgiften varierar utifrån de val man gör, tex mat och logi.

Båda avgifterna betalas till ArosCupens bankgiro 233-0397 och ska vara betald enligt förfallodag på fakturan. Arrangören förbehåller sig rätten att stryka lag som inte har betalat avgifter i rätt tid.

Anmälningsavgift

5-manna:    600 kr/lag
7-manna:   1400 kr/lag
9-mamna: 1400 kr/lag
11-manna: 1400 kr/lag

Deltagaravgift

Deltagaravgift för spelare och ledare är obligatorisk i cupen, ett deltagarbevis tilldelas samtliga anmälda spelare och ledare när de anländer till cupen. Avgiften täcker samtliga administrations- och tävlingskostnader och baseras på vilka behov ditt lag har samt vilket klass laget är anmält till. Extra deltagarbevis kan även köpas på skolorna under cupen.

Det finns extra tillval som kan göras, t.ex tillträde till Aroscupens egna busslinje, extra nätter eller transport till och från flygplats/hamn, samtliga deltagarbeviset gäller även för följande kringaktiviteter:

  • Fria resor med Västerås Lokaltrafiks bussar
  • Fria bad på Lögarängen

För 5-manna klasserna är priset 150kr/deltagare och där ingår lunch under speldagen.

Inklusive mat och logi

7-manna:  1300 kr/deltagare
9-manna:  1400 kr/deltagare
11-manna: 1500 kr/deltagare

Exclusive mat och logi

7-manna:   2700 kr/lag
9-manna:  3100 kr/lag
11-manna: 3700 kr/lag

Lag anslutna till Västmanlands Fotbollsförbund

Det rabatterade priset för lag inom Västmanlands fotbollsförbund gäller exklusive mat och logi.

7-manna:  1600 kr/lag
9-manna:  1800 kr/lag
11-manna: 2300 kr/lag

Extra val

Extra övernattning

Deltagaravgift inklusive middag, logi och frukost i skola: 350 kr/deltagare. Gäller lag som önskar logi natten före cupstart (onsdag natt) eller natten efter cupen (söndag natt).

Buss under turneringen OBS! Gäller endast lag med inkvartering i skolor.

Lag som inte har egna transportmedel under turneringen kan tillträde till ArosCupens busslinje köpas. Priset är 100 kr per deltagare och bussarna kör mellan skolor och spelområden. Ankommer laget med tåg till Västerås C så ingår i det priset även resa station – förläggning. Bussbeställning görs i samband med första anmälan.

Buss för hämtning Flyg och Båt

Lag som anländer med flyg till Arlanda eller Skavsta, eller med båt till Stockholm eller Nynäshamn kan hämtas med buss via ArosCupens försorg mot en avgift på 350 kronor per person. Meddela önskemål om hämtning i god tid allra senast då deltagaravgiften betalas och ange då ankomsttid och avresetid.

Avbokning/annullering av anmälan

  • Anmälningsavgiften återbetalas fram till 2017-04-18.
  • Inbetalda deltagaravgifter återbetalas t o m 2017-05-02 minus ett administrativt avdrag på 500 kr.
  • Inbetalda deltagaravgifter återbetalas t o m 2017-06-04 minus ett administrativt avdrag på 2500 kr.
  • Inga deltagaravgifter återbetalas efter 2017-06-04.